Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo
Anita jósnő

Anita jósnő

Az ezoterikus blogomban teszem közzé a napi történéseimet, az érdekes történeteimet, és minden más témát ami téged is érdekelhet egy jósnő napi életében!

csütörtök, 07 november 2019 10:19

Mi történik a földdel ?

Mai kérdés :

Mi történik a földdel?

Szeretettel üdvözlünk fényrezgésből a föld megfigyelői vagyunk.
Fényt szeretet küldünk innen a magas rezonanciákból készen állunk bármikor segíteni az embereket és a földilétet.
A föld anya hívására érkeztünk az ő üzeneteire. Itt vagyunk és voltunk mindig is megfigyelőként. Szívesen hallgatjuk a kérdéseiteket.

Mi történik a földdel ?
Több évszázada a maga tiszta ütemében hol lassabban és gyorsabban változik és változtatják az energiákat a föld légkörében és a földben is. A bőség korszakának a küszöbét élitek meg éppen a világotokban.
A földanya újra ébreszti önmagát új energiák kezdődnek. A változások nem mindig legjobbakat hozzák számotokra . A szent fényt a Gál energiát fogják vissza állítani az ős régi szimbólumok fognak újra beélesitödni az első 17 évben. A mágneses minőségek fognak változni. Sok élőlény és ember fog távozni a földről.

Félkéne ébrednetek kinyitni a belső szemete,hogy elkerülhesétek a fájdalmakat,sérüléseket.

Mi a belső szemünk ?

A szivetek énekhangja /rengése/ az ösztönötök, megérzéseitek, intució, tiszta látomásaitok magatok számára.
Bízni önmagatokba elhinni,hogy egyediek vagytok mint ember és mint egyén is.

Mi lenne az első lépés?

Kapcsolatba lépni a földanya hangjával /rezgésével/ megérteni az Ő szépséget akaratát. Ne gondolj valami rosszra amikor a földanya akaratát mondjuk egy anya sem akarja bántani saját gyermekét csak védeni, tanítani és tiszteletre nevelni a csodálatos teremtését a gyermekét.
Fèlni nem kell ha tisztelnétek azt az energiát ami életet lehelt belétek és táplál titeket minden nap. Vissza fordulni ahhoz az energiához ami teremtett.

Hogyan tudnánk megérteni a földanyát?

Először is le kellene csendesedni észre venni a körülötted lévő világot . Minél többet a természetben lenni csendben EGYEDÜL és figyelni akkor meg hallod a fák sutogását az állatok figyelmeztetését. Minél több nyers növényt enni magába mert benne van
a földanya hangja üzenetei útmutatásai. A fény mindenkiben ott van növényben,állatban,emberben amikor megszületik beleültetik minden életformába.
A földanya szépsége és szeretete felfoghatatlan számotokra de az univerzum lakók számára csodás életforma és változások már történek ezekben a pillanatokban, és mégis fognak történi a földanya készrá újra megszületni egy magasabb szinten bárhogyan is gondoljátok, ha figyeltek rá könnyed gyönyörű világ fog tárolni életek. Ez mindig a ti választásotok.

Milyen változások lesznek?
Lassan de változni fognak a lakhelyeitek éghajlata, mágneses mezők fognak eltérni, víz általános telitetsége változik , energirezgesek DNS ezek is változni fog lassan de biztosan új ember fog kialakulni stb.

Fényt és szeretet küldünk minden olvasónak szépség kísérje ma az utazókat.

www.szeretetszigete.hu

csütörtök, 24 október 2019 18:35

Mai üzenet:

Mai üzenet:

Tudatos változás.

Szeretettel üdvözlünk minden olvasót és változtatni szerető embert.

A tudatos változásnál nagyon figyelni kell magunkat, gondolatainkat, cselekedeteinket kitartani a változás mellett. Rengeteg gyakorlás memorizálás újra megújra figyelni magad, hogy beinduljon a várva várt változás. A felé amire a szívünk be vágyunk / szeretet,béke,nyugalom, bőség,tökéletes párkapcsolat/de ezért cserébe sok lemondással járó be rögzült dolgokat kell el hagynunk pl: harag,düh,irigység ,panaszkodás,mások figyelése és másokra mutogatás;

-ha változtatni szeretnél,
-változtatni az életeden,
-unod már, hogy semmi sem sikerül igazán ,

Akkor elkell kezdeni felelősséget vállalni magadért minden téren.
szeretni önmagad olyannak amilyen, tisztelni, becsülni és sikere vinni önmagad elképzeléseit és vágyait.
Ha szükséges kis lépésekben ameddig elnem éred a céljaidat.
Dolgozni, dolgozni és elfogadni a változással járó kényelmetlenséget mert az a változás velejárója.

“Ez a hely nem azért van hogy gond nélkül célba érj”

Újra tanítani a tudatodat az egot,hogy lehet másképpen is szeretettel megélni a mostani létet.

“Én szeretem tanítani lassan kis lépésekben újra az egomat semmi baj nincs vele mert Ő is hozám tartozik.
Mert nélküle nem lennék Én aki most vagyok és akivé válthatók vele és általa . Megtanultam szeretni és elfogadni magam bár milyenek is látom magam és látnak mások. Olyan voltam amilyenek az Egom alakított amilyené a környezete formálta amivel önmagát védte a minden napi túlélésért a testet védte akin keresztül tapasztalhat,hogy elfogadják, be fogadjak, szeretve érez-e magát, jó legyen megfeleljen a nagyok elvárásainak. Rájöttem az egot lehet tanítani addig tanítom új tapasztalok által amíg lelágyul és elengedi a régi önmagát /hitrendszer, szokások, blokok/ Amíg újra egységben lesz az igazi önmagával az Egyel -egységgel és csak a tiszta lehetőségek szeretete amiben létezik.”

A felébredés egyik lehetősége ez a fajta út is lassabb de működik . Amikor az egó megtanulja minden pillanat amit megél,átél a hálával, áldással,köszönömmel,segítséggel és egymásra hangolodással jön létre minden pillanat maga a felébredés .
A másik felébredés az amikor észre veszed magadban a rossz érzést vagy negatív gondolatot. Amikor rájössz rossz helyen vagy olyat csinálsz amit nem szeretsz,és mást szeretnél csinálni elég volt. Minden ilyen kicsi tudatos cselekedetek a felébredés maga az egó formálása.
Ved észre tudatosítsad magadba akkor a változás megtörténik itt most.

Kívánunk kitartást és csodákban gazdag pillanatokat;)

szerda, 08 május 2019 06:56

Mai üzenet:

Sokan jöttök hozám és mondjátok: 

-miért engem ver a sors                                    - miért pont én vagyok ilyen szerencsétlen                             - miért sikerül másnak és nekem nem

A sors nem csapás vagy rossz hanem feladatok sorozata amit itt MOST tudunk kiegyenlíteni, megérteni, feloldani és megvalósítani a fejlődés útján. Mindenki jött valamilyen tervel ebbe az Isteni lét síkba, nincs kivétel.                                   Mindenkinek vannak jó és rossz tettei, az a kivétel, hogyan tudjátok MEGOLDANI ès kifejezni magatok.

Sohasem rosszkor rossz helyre jöttetek ezek mindig a TI tanuló leckétek a saját fejlődésetekhez. Ha megtörtént valami amiben döntöttek akkor az a tanuláshoz, tapasztalat hoz a változáshoz való jogotok.                                     Amit kaphatatok a legmagasabb felső Isteni szeretetből. Kívülről nézve teljesen lenyűgöző látni a döntés jogotok által a tapasztalat kavalkádjaitokat és,hogy milyen energiákhoz kapcsolodtok.

Minden gondolatnak végtelen kimenetele lehet hihetetlen szép ez a megnyilvánulás folyamatában. TI vagytok az egyik legszerencsésebb kiválasztotjai az Isteni rendnek. A képességeitek szerint szárnyalhatnátok csak mérni kellene a változás útjára  lépni.

Ami nem könnyű mert a múlt és a régi szokások gondolatok vissza tartanak. Tudjuk nem könnyű a lelketeknek hívnak vissza a régi emlékek , biztonságosak és az abból tanult szeretet nyerések könnyű megszerzése tart a múltban.Féltek az újtól az ismertlentől , hogy képesek lesztek -e jobbá lenni.                                Ha képesek vagytok változtatni és akartok is segítünk a jóban lenni,de ez munkával, kitartással és elfogadással jár az ismeretlen felé.

Kivánd és kérd meg önmagad belső Isteni vagy magasabb rezgésű teremtő energiád az újba lépéshez és hagyd, hogy a csodák, meglepetések érkezzenek az életedbe.

szerda, 08 május 2019 06:56

Mai üzenet: földanya

A földanya szépsége felfoghatatlan számotokra emberként de az Univerzum lakók számára csodás életforma

Szeretettel:Anita jósnő /Ghajhi/

vasárnap, 05 május 2019 21:55

Mai üzenet: fejlődés

   Fejlődni fejlődésben maradni a legnagyobb kihívás a léleknek.                                                      A legszentebb dolog önmaga felé,hogy megértse tapasztalja mire képes Ő maga mint lélek.

Szeretettel: Anita lélek látó 

vasárnap, 14 április 2019 21:34

Vágy

  • Vágy a vágyakozás egyik igazi lényege, hogy teljesítse azokat az igazi programokat amit a lélek szánt megtanulásra,tapasztalásra,hogy minél jobban kiegyensúlyoza a fejlődési útját. Amit megtervezett magának.
  • Szeretettel: Anita jósnő 
kedd, 09 április 2019 20:38

Szeretni magad

 Szeretni magad annyi mint elfogadni az Isteni tervedet amit írtál magadnak léleként a földi létre.

hétfő, 08 április 2019 13:47

Megújulás

Mai üzenet

Megújulás energia.

Mi maga a megújulás ?

A megújulás energia hajtó energiája a változás törvényének egyik indító gombja.
A megváltozás energia segíthet abban, hogy tudjunk elengedni ,megbocsátani magunknak és másoknak is.
Megújulás megengedi az új forma beengedését felnőtté válást.
Az egészségben nagy szerepet játszik Ti is tudjátok a sejtjeitek megújulnak le cserélődnek.
A megújulás segít a változás útján, hogy megtaláld önmagad az élet szövevényes energia forrásainak a legjobbat hozd ki magadból.
Ami segít, hogy a legjobbat hozd ki magadból az az Ösztönöség.
Keresitek az utolsó láncszemet és eközben ott van benetek jó mélyen el dugva megfeledkezve róla. Az ösztönösség vagy másképpen nevezve az intuíciótok az utolsó láncszem abban, hogy meg értsetek, rátaláljátok egymásra és főleg magatokra.

Sajnos sokan féltek tőle mert nem szabad, nem Isteni,baj lesz belőle .
Nem értjük miért gondoljátok ezt.
Az intuíció az Isteni ajándék egyike a telepátia is hozá tartozik.
Szeretni és elfogadni azokat az Isteni intuíciókat ami segíthet felemel titeket.
Miért gondoljátok,hogy csak az állatoknak jár ez a csodás ajándék az ösztön /intuíció/.

Az intuíció a tiétek jó lenne figyelni újra előhozni onnan legbelülről gyakorolni használni, hogy jó helyen jókor legyetek és a véletlenek tudatos szinkronizáció legyenek.
Ami nektek és mindenkinek örömöt új lehetőségeket adjanak a fejlődésre.
Megismerni a magasabb önvalótokat.
Azt aki teremtete ezt a testet amiben éppen vagytok.
Ha hallgatnátok a belső megérzésre elhagynátok a sok elektromos dolgokat.

Félni a jövőtől mi lesz ha ? Kérdés helyet használnátok az intuíciót mindjárt elmúlna a félelem belőletek.
Mert a megérzéseitek pontosan tudná minden rendben van. Kihívásnak tekintenè a jövőbeli lehetőségeket.
-Tudná, hogy meg van benne az a tudás amire szüksége van.
-Tudná kihez kellene fordulnia segítségért .

Szeretni és elfogadni magatokat mert szépek vagytok kívül -belül készen vagytok a változásra megújulásra.
Ledobni a régit hitrendszzereket felvállalni az új kihívásokkat mert biztosra tudjuk meg tudjátok csinálni ha befelé figyeltek és hallgatok magatokra.

Játszhatok az intuícióval próbáljátok minél többet a belső hangra figyelni.

User

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: anitamagyar [kukac] yahoo.ca

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat