Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo
Szeretet Szigete

Szeretet szigete

slogan

jóslás, spirituális tanácsadás, energia átadás

 

Energia kezelés működése, hatásai

Top2a Image

Angyalgyógyítás működése, hatásai

Top2b Image

A jóslás menete, a jóskártya igazsága

Top2c Image
Contact Thumb

Már egész kicsi korom óta hittem valami láthatatlan energiájú segítőkben, ezért mindig fantasztikus könyveket olvastam. Egy nehéz élethelyzetem során elkezdtem keresni az utam. Akkor egy jósoltatás során jöttem rá, hogy én is látni szeretném mások jövőjét, és segíteni szeretnék az embereknek.

Megtanultam a tarot és a cigánykártya vetését és a médiumitást. Ezáltal hallom a felsőbb rezgésű segítőket, nevezhetjük őket angyaloknak, fénylényeknek, Isteni sugallatnak. Ők a maguk módján segítették az utamat. Ha szükséges volt, tanácsokat kaptam, útmutatást, rálátást, és mindig jó változást tudtak generálni az életemben. Sokat köszönhetek az első tanáraimnak is.

Sokat gyakoroltam, hogy minél tisztábban halljam és érzékeljem ezeket az energiákat és minél pontosabban átadhassam a klienseimnek a kért információkat. A kezdeti kíváncsiságom, a kliensek ezer és egy kérdése és a vágy, hogy minél többet tudjak segíteni nekik...

User

tablets

Ezoterikus írásaim

Energetikai kezelések, Angyal gyógyítások és a Jóslások alkalmával megtapasztalt napi érzéseim, tanácsaim, és minden az ezotériával kapcsolatos rövid írásaim blog formában.

Szeretnélek megismertetni a tevékenységemmel és az ezotéria felsorolt ágaival. Betekinthetsz ebbe a csodálatos világba amelyben élek, és dolgozom.  Többen jeleztétek felém, hogy írásaimat tanításaimat és tapasztalásaimat miért nem teszem közzé. A lehetőség most jött el, ezen a felületen olvashatjátok őket, és megköszönöm a hozzászólásaitokat is.

Azt nem ígérem, hogy mostantól én leszek a legnagyobb és legaktívabb szövegíró, de itt Te is megoszthatod gondolataidat. A részleteket a blog aloldalán megtalálod!

Várlak szeretettel!

Blog

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: anitamagyar [kukac] yahoo.ca

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat