Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo

Mi történik a szellemgyógyászat alatt?

szellemgyógyászat
A szellemgyógyászat vagy energiagyógyászat a szeretet hatalmas mezejéből, magából az Isteni térből meríti azt a megfelelő energiát, amire éppen szüksége van a kliensnek. Olyan mennyiségben és minőségben áramoltatja, amilyet elbír a kliens és a maga módján fel is tudja dolgozni az energiarendszere.
Ennek lehet több változata és minőségi formája pl. angyali, reiki, szellemgyógyászat, két pontos stb. A gyógyító ezeket az energiákat behívja és átengedi magán vagy kapcsolódik a szeretet energiateréhez, amely összekapcsolja a klienssel és dolgozni tud vele. Mindig a kliens dönti el, hogy az adott kezelés alkalmával milyen témán szeretne dolgozni.
Minden energia áramoltatás segít felszabadítani először a testet, majd a lelket és a szellemet a lassú rezgésű energiáktól, ami a harag, düh és félelmek.
Aztán betölti az új harmonizáló energiát a szeretettérből, ami képes feloldani a különböző sérüléseket, korlátozó mintákat és aktivizálni a belső gyógyító erőket. Képes még felszínre hozni a sejtemlékezetünkben raktározott régmúltban használt képességeinket, tudásunkat újra beindítani és megerősíteni ezeket.
A gyógyítók abban tudnak még segíteni, hogy a te engedélyeddel beharmonizálják azokat a gondolatokat és energiákat, amik már a vágyaidban léteznek és elengedje veled együtt azokat a negatív mintákat, amire nincs már szükséged, mert készen állsz a változásra.

Mit kell tenni, hogy beinduljon és tartósan megmaradjon tudatosan a gyógyulás folyamata?

gyógyulás
Először is bízni önmagunkban, hogy képesek vagyunk magunkat meggyógyítani a hitünkkel, vágyunkkal, nyitottságunkkal, mert ezeknek az összességével öngyógyítók vagyunk. Saját magunk rezgéseit meg tudjuk változtatni, és ehhez szükségesek a tudatos tiszta gondolatok. Felismerni, megismerni a gondolatok kiinduló vonalát, tisztaságát és irányát. Fontos még megérteni, hogy csak te irányítod az elméd és a tested a gyógyulásban.

Hogyan történik?

gyógyító kezelés
A kliens kényelmesen elhelyezkedik a masszázságyon és becsukja a szemét, ellazul, majd megnyílik egy áramlás mely átjárja az egész testét a kezelés során. Egy másik módszer, amikor másik kényelmes terpeszben áll a kliens ugyanúgy becsukja a szemét és befelé figyel magába, a légzésére, majd a teste elkezd mozdulni, ahogy az energia átjárja.

Mik történhetnek? Milyen változások várhatók?

gyógyulás
A szeretettérből a békét, nyugalom érzését érezzük. Elmúlhatnak betegségek, fejlődhet önbecsülésünk, félelmek oldódhatnak vagy megszűnhetnek. A támogató erők érzése ezáltal erősebbek leszünk testileg és lelkileg.

Mit érezhetek a kezelés alatt?

öngyógyítás
Az energia átadáskor: hideg, meleg, bizsergés, hőérzet, tudatos vagy öntudatlan rándulások a test különböző részein.
Érzelmek felszabadulása, sírás nevetés, régi képek emlékek megjelenése, hangok, illatok fényjelenségek érzékelése. Békesség, nyugalom, ellazulás és álomba merülés.

 

User

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: anitamagyar [kukac] yahoo.ca

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat