Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo

TarotTöbbféleképpen leírták már mi a jóslás. A kártyavetés során a jós érzékeli a múltat, jelent, jövőt, úgy is fogalmazhatunk, hogy belelát ezekbe. A kliens saját testének kisugárzása szerint kártyákat választ. A jós választja ki azt a módszert, amivel segíteni tud rálátni, és megérteni ezeket az üzeneteket, legyen az kártya, inga, vagy médiumként az Univerzum üzeneteinek lecsatornázása.

 A jövő befolyásolása

Számomra  fontos ajándék a jóslás, mert az Isteni lét előre mutat egy lehetőséget, miként kerülheted el a nagyobb veszteségeket, betegségeket, baleseteket, megcsalásokat.

Segít utat mutatni, mit lehetséges magadon megváltoztatni, ha szükséges és ezáltal a lehetséges jövődet jó felé befolyásolni.

A lehetőség és döntés mindig a te kezedben van, a cselekedeteid és a felelősségvállalásaid által és azzal, hogy  mennyire vagy nyitott a változásra. 

A jóslás

A jóslás maga az Isten ajándéka, de csak akkor, ha a döntést a jósoltató hozza meg a végén, és rá mer nézni a saját maga felelősségére. Ezután meghozza és megteremti a saját maga új valóságát.

Senki és semmi nem ér többet, mint  a mi saját döntéseink, és a hozzá tartozó cselekedetek, amit mi magunk teszünk meg a végén a hallottak alapján. A jós csak mutathatja a lehetséges jövőt anélkül, hogy kódolná az eseményeket. Rávilágíthat a félelmeidre, bizalmatlanságodra és utat mutathat, hogy merre is kellene a fókuszodat irányítani.

Mi az, amiért megteremtődtek az életedben azok a várható események, amit a kártyák vagy a te rezgésed és a tudatos szinted mutatnak?
Amit én tudok  nyújtani a kártya jóslásnál, hogy felvázolom a lehetséges jövődet és rámutatok ott arra, ami negatívan hathat rád.

Lehetséges jövőkép

Milyen hitrendszerekkel és bevésődött emlékekkel teremteted meg és tartod a rezgéseidben ezeket, hogy meg valósulhatnak?
Megmutatom, hogy mennyi idő szükséges ahhoz, hogy kioldódjon vagy csillapíthasd ezeket, mert az is előfordulhat, hogy nem mindent lehet teljesen feloldani a lehetséges jövődből.

Segítek megmutatni a tudatos gondolkodás hatását és erejét és ezt meg is tanítom neked.

Tanítok arról, hogy a pozitív gondolatok segítségével hogyan tudod vonzani és teremteni a bőséget, nyugodtságot, a legjobb munkahelyet, egészséget magadban és körülötted is.

Rámutatok arra, hogy mennyire fontos a felelősségvállalás és te döntöd el, mit kezdesz vele, hogyan használod fel azt a tudást, amit kaptál.

Tied a döntés.

User

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: anitamagyar [kukac] yahoo.ca

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat