Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo

Nagyon fontos, hogy mi mit mondunk magunkról, viszont talán ennél sokkal fontosabb, hogy a tőlünk segítséget kérők hogyan vélekednek rólunk!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólások  

Szaisztok. Anitánál voltam jósláson és tisztításon.
Nagyszerű élmény volt a tisztítás és segített abban hogy gyorsan és nehézségek nélkül megkapjam amire vagyok (új lakás). Nagyon köszönöm Anita!
Emellett minden bejött amit a jóslásban látott, mínusz a nehézségek (oldás hatására változott).
Mindenkinek ajánlom!
Sziasztok!

Én több, mint 1éve járok Anitához kezelésre. Nekem az fontosabb, mint a jóslás, bár abban is profi, már bizonyított!Amit sikerült elérnem eddig általa, hogy sokkal magabiztosabb és határozottabb lettem, kiállok önmagamért, még ha a főnökömmel kerülök is szembe!Valamint a kapcsolatom romokban hevert, amikor elkezdtem Anitához járni és most azt mondhatom, hogy sikerült felhoznom a kapcsolatomat olyan szintre, amiről álmodni sem mertem előtte. Azóta mennyasszony lettem és közösen tervezzük a jövőnket!Úgy érzem, sokkal erősebb vagyok, mint valaha is voltam és sokkal nyugodtabb és megértőbb lettem szinte mindennel kapcsolatban az életemben!Úgyhogy, ha valaki nem biztos bármiben az eletében és úgy érzi szüksége lenne útmutatásra bármi téren, én tiszta szívből tudom ajánlani Anitát, mert ő egy kincs itt nekünk. Amit még hozzátennék, hogy nem egy pénzéhes, becsapós valaki, mint ahogy tudjuk sokan mások! Mindig elmondja előre mit gondol és mit tanácsol és mi döntjük el, hogy mivel élünk vele:)Úgyhogy hajra!!! Ha bárkinek esetleg bármi kérdése lenne, vagy kíváncsi esetleg még több részletre, amik velem történtek az ő gyógyításával kapcsolatosan, nagyon szívesen elmesélem!

Szép Napot Nektek!

Alíz
Évek óta dolgozom már Anita segítségével a saját mentális és fizikális egészségemen és minden kétséget kizáróan azt mondhatom, hogy nem tartanék ma ott ahol tartok. Mindíg maximális támogatásban részesített és soha nem vette félvállról a gondjaimat, bármilyen csekélynek tűntek is azok. Csak ajánlani tudom.

Adrián
Anitát korábban többen is ajánlották számomra, és a Vele való találkozás valóban igazi élmény volt. Egy régóta, évek óta elhúzódó mellkasi problémával kerestem meg, amire sajnos orvosi megoldást nem igazán kaptam. A vele való kezelés során kiderült, hogy korábbi karmikus problémák és egy kigyászolatlan gyász állt a hátterében, és a második kezelés után további előző életbeli traumás élmények. Anita mindkét alkalommal kiválóan ráérzett a gyógyítás jellegére és mindkét alkalom után jelentős javulást értünk el a mellkasomon, amiért nagyon hálás vagyok neki, köszönöm Anita! :)

Zita
Egy barátnőmön keresztül ismertem meg Anitát lassan 3 éve. Először kicsit kételkedve fogadtam azokat, amiket mondott, de az energetizálás után mindig úgy fel voltam töltődve, hogy a világot meg tudtam volna váltani. Boldog és kiegyensúlyozottabb lettem minden egyes kezelés után.

Lelki problémáimmal és épp aktuális gondjaimmal fordultam Anitához, aki a blokkjaim oldásával, energetizálással és Theta Healinggel segített továbblépni. Olyan testi tüneteket is kezelt, amiről nem is beszéltem és mégis tudta, hogy valami nem stimmel. Számomra Anita óriási segítség a mindennapjaim megéléséhez és a felmerülő gondjaim kezeléséhez. Sokkal könnyebben veszem az akadályokat, oldom meg a konfliktus helyzeteimet és nagyobb rálátásom van önmagamra és a testemre amióta Anita kezel. Hálás vagyok neki minden kezelésért és segítségért, sokkal nyitottabb vagyok, nagyobb az önbizalmam, megtanultam nemet mondani és ami a legfontosabb elindultam az utamon.

Móni
Kb. 5 éve járok Anitához, hol azért, hogy segítsen megszabadulni a stressztől és feltöltsön energiával, hol azért, hogy régen beragadt rossz berögződéseket kódoljunk át. Nekem ő vált be egyedül. Nagyon sokat segített az élet minden területen (szerelem, karrier, siker, egészség). Tavaly sikerült eltüntetni egy petefészek cisztát, ami már ott volt régóta. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Katalin
Első alkalommal, mikor elmentem Anitához, hogy megkezeljen, szinte biztos voltam benne, hogy különösebben nincs szükségem kezelésre és nagy csodákat nem vártam... Csoda nem is történt, de azóta tudom, hogy mindenkinek szakítania kellene az idejéből időnként arra, hogy engedje, hogy Anita és hozzá hasonló jó kezű és képességű emberek kicsit helyre tegyenek bennünk dolgokat, legyen az fizikai vagy lelki. Azóta is lelkes és rendszeres látogatója vagyok és mindenkinek jó szívvel ajánlom Anitát :)
Szia Anita,
Nagyon köszönöm a mai délelőttöt. Sok dologban nyitottad ki a szemem, másokban megerősìtettèl, de legfőképpen az nyűgözött le, hogy ismeretlenül teljesen tökéletes képet alkottál róla hogy valójában ki is vagyok én. Olyan dolgokat is mondtál amivel én magam sem voltam tisztában. Köszi mègegyszer és mindenképp jelentkezem meg.
Puszi,
Szandra
Szia Anita!
Valami beindult a kezelés után kb. 2 nappal, elszakadtam a félelmeimtől. Nagyon jó vagy és örülök, hogy megismerhettelek. Éva

Köszönöm! Kellemes napot! (El is felejtettem mondani, hogy a legutóbbi kezelés után tök természetesen leraktam a cigit, úgyhogy valamit nagyon jól csináltunk ☺)

Köszönöm!

Puszi Zsuzsi
Szia Anita!
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, rengeteget tanultam az idén. Nehéz volt, de megérte! Anyukámat meg kicserélték, béke van. Köszönöm!!! Puszi:

Szia! Kitti vagyok. Kérted, hogy írjak, hogy ha van valami. Hét neked hála, mikor kiléptem tőled eldöntöttem, hogy igenis úgy fogok viselkedni a barátommal, amilyen bánásmódot én is szeretek kapni és elfogadom a tanácsaidat.
Mindig is éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem akartam elhinni. A te tanácsaidnak hála nyugodt maradtam átöleltem, korrektül beszélgettem vele, uralkodtam magamon. Köszönöm a tanácsaidat. Hála neked és a mindenhatúnak, hogy nem borultam ki és hogy fel tudom fogni, ha még fáj is.

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: anitamagyar [kukac] yahoo.ca

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat