Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo

A tudatos gondolkodás az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk magunkért minden nap, mert minden egyes gondolatunkkal, kimondott szavunkkal teremtődik a valós világunk. Mint a testnek az élelmiszerek, a gondolatok és szavaink a lélek tápláléka. Így, ha akarjuk, ha nem, azzá válunk, amit megeszünk.

A tudatos gondolkodásnál nagyon kell figyelni magunkat, és kitartani a változás mellett még akkor is, ha lassan is indul be,vagy lassan megy.

Rengeteg gyakorlásra, memorizálásra van szükség, hogy beinduljon a várva várt változás afelé, amire a szívünkben vágyunk. Ezek lehetnek például a szeretet, béke, nyugalom, bőség, tökéletes párkapcsolat.

Ezért cserébe elhagyunk sok lemondással járó berögzült érzéseket, mit például a harag, düh, panaszkodás, irigység vagy mások figyelése.

Ha változtatni szeretnél az életeden és már unod, hogy semmi sem sikerül, akkor el kell kezdened felelősséget vállalni magadért minden téren: kommunikáció, véleményeiden, karmailag, önmagad elfogadásán, bizalom önmagad felé. Szeretni önmagad, tisztelni, becsülni, elismerni és sikerre vinni. Ha kell kis lépésékben, ameddig el nem éred a vágyott céljaidat. Folyamatosan dolgoznod kell magadon és elfogadnod a változással járó kényelmetlenséget, mert az a változás velejárója.

Ez a hely nem azért van, hogy gond nélkül célba érj” mondja Osho.

Újra kell tanítanod a tudatodat, az egód, hogy lehet másképpen is élni. Én szeretem tanítani az egót, semmi baj nincs vele, mert ő is hozzám tartozik. Nélküle nem lennék az az én, aki most vagyok, és akivé válhatok vele és általa.

Az egót folyamatosan tanítod. Az új tapasztalatok által ellágyul és elengedi önmagát. Egészen addig, amíg újra egységben lesz igazi önmagával az EGGYEL. Csak a tiszta szeretet marad, amiben létezik.

Ezt érheted el önmagad tudatos figyelésével. Belső nyugodtság és biztonság érzése lesz körülötted és ez által a külső világodban is, mert csak olyan események történnek meg, ami benned is létezik. A tudatosság egyben a felébredéshez is vezet, amire mindenki valamilyen szinten vágyik.

A testtudat kódolás

Többféle módszert használok.

  • Theta healing – a lehetséges hitrendszerek betöltésére
  • Heavening technika - kihúzogatja a régi emlékeket és simogatással betölti az újakat.
  • Testtudat lekérdezés – ez hasonlít a kineziológiában használt izom teszteléshez, de itt az egész testedet használjuk az információ kéréshez. A kétségeidet te találod meg saját magadban, és cselekvés által tudod leellenőrizni, hogy mennyire van egységben.

A test tudatalatti program információk a külső és belső információ programjaink lezáró impulzusok és nyitóprogramok a vágyainkkal és teremtő energia irányával. Ezeket tisztítjuk, majd a tisztítás és sikeres cselekvés után a segítségemmel te magad kódolod be az új, valós érzelmi mintákat, amit a cselekvéssel megtapasztaltál és átéreztél, amit egyúttal memorizált a tested. Ez válik az új valóságoddá, amit szeretnél megélni tudatosan az életedben.

Ez a fajta technika segít réseket ütni, hogy a vágyaink teljesen beszivárogjanak a teremtő teredbe és ott megvalósulhassanak.

A kezeléseknek hatása általában 2-3 alkalom után érződik, de előfordul, hogy valakinél már elsőre látványos változás kezdődik az életében.

Mindenki teremtő erővel létezik ez alól nincs kivétel.

User

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: anitamagyar [kukac] yahoo.ca

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat