Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo

Már egész kicsi korom óta hittem valami láthatatlan energiájú segítőkben, ezért mindig fantasztikus könyveket olvastam. Egy nehéz élethelyzetem során elkezdtem keresni az utam. Akkor egy jósoltatás során jöttem rá, hogy én is látni szeretném mások jövőjét, és segíteni szeretnék az embereknek.

Megtanultam a tarot és a cigánykártya vetését és a médiumitást. Ezáltal hallom a felsőbb rezgésű segítőket, nevezhetjük őket angyaloknak, fénylényeknek, Isteni sugallatnak. Ők a maguk módján segítették az utamat. Ha szükséges volt, tanácsokat kaptam, útmutatást, rálátást, és mindig jó változást tudtak generálni az életemben. Sokat köszönhetek az első tanáraimnak is.

Sokat gyakoroltam, hogy minél tisztábban halljam és érzékeljem ezeket az energiákat és minél pontosabban átadhassam a klienseimnek a kért információkat.

A kezdeti kíváncsiságom, a kliensek ezer és egy kérdése és a vágy, hogy minél többet tudjak segíteni nekik, elvezetett a Szellemgyógyászat Akadémiára, ahol oklevelet szereztem. Theta Healinget tanultam és sok fentről jövő információval segítettek. Elkezdtem magamon is dolgozni, mert csak úgy tudok sokkal jobban és mélyebben rálátni a klienseim problémáira, ha én is minél magasabb szinten vagyok.

Megtanultam több tudatalatti hitrendszert és negatív emlékeket kioldani. Így jelentősen oldható vagy akár teljesen megszüntethető a szorongás, félelem, depresszió, rossz berögzültségek, betegségek.

Ami még számomra nagyon fontos lett, az a tudatos gondolkodás és a gondolatok használata. Ebben a témában kezdetem elmélyülni és sok szakirodalmat olvastam hozzá. Ahhoz, hogy béke legyen bennünk és körülöttünk, tudnunk kell felelősséget vállalni a tetteinkért, kommunikációnkért, és tudjunk pozitívan gondolkozni.

A tanácsadás alatt az energiaátadásnál vagy a jóslásnál mindig úgy járok el, hogy a kliensnek meghagyom a szabad döntését, cselekedetét, lehetőségeit, mert maga alakítja az útját, én csak egy útjelző vagyok a számára, ami segíthet a tisztánlátásában.

A HIBA mint olyan a legjobb dolog az életedben, mert tanít, tapasztalatot, fejlődést, rálátást ad számodra.

 

Jelenleg a következőkkel tudok segíteni a hozzám fordulóknak:

  • jóslás
  • energia átadás és blokkoldás
  • médium tanácsadás
  • kétségek és félelmek oldása
  • életmód tanácsadás
  • családi, párkapcsolati, munkahelyi problémák megoldása
  • betegségek lehetséges okainak feltárása
  • Segítségemmel jobban megismerheted önmagadat, igazi lényedet és értékeidet.

 

Szeretettel várlak!

Anita

User

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: anitamagyar [kukac] yahoo.ca

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat