Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo

Mi történik a földdel ?


Értékelés:
(0 szavazat)

Mai kérdés :

Mi történik a földdel?

Szeretettel üdvözlünk fényrezgésből a föld megfigyelői vagyunk.
Fényt szeretet küldünk innen a magas rezonanciákból készen állunk bármikor segíteni az embereket és a földilétet.
A föld anya hívására érkeztünk az ő üzeneteire. Itt vagyunk és voltunk mindig is megfigyelőként. Szívesen hallgatjuk a kérdéseiteket.

Mi történik a földdel ?
Több évszázada a maga tiszta ütemében hol lassabban és gyorsabban változik és változtatják az energiákat a föld légkörében és a földben is. A bőség korszakának a küszöbét élitek meg éppen a világotokban.
A földanya újra ébreszti önmagát új energiák kezdődnek. A változások nem mindig legjobbakat hozzák számotokra . A szent fényt a Gál energiát fogják vissza állítani az ős régi szimbólumok fognak újra beélesitödni az első 17 évben. A mágneses minőségek fognak változni. Sok élőlény és ember fog távozni a földről.

Félkéne ébrednetek kinyitni a belső szemete,hogy elkerülhesétek a fájdalmakat,sérüléseket.

Mi a belső szemünk ?

A szivetek énekhangja /rengése/ az ösztönötök, megérzéseitek, intució, tiszta látomásaitok magatok számára.
Bízni önmagatokba elhinni,hogy egyediek vagytok mint ember és mint egyén is.

Mi lenne az első lépés?

Kapcsolatba lépni a földanya hangjával /rezgésével/ megérteni az Ő szépséget akaratát. Ne gondolj valami rosszra amikor a földanya akaratát mondjuk egy anya sem akarja bántani saját gyermekét csak védeni, tanítani és tiszteletre nevelni a csodálatos teremtését a gyermekét.
Fèlni nem kell ha tisztelnétek azt az energiát ami életet lehelt belétek és táplál titeket minden nap. Vissza fordulni ahhoz az energiához ami teremtett.

Hogyan tudnánk megérteni a földanyát?

Először is le kellene csendesedni észre venni a körülötted lévő világot . Minél többet a természetben lenni csendben EGYEDÜL és figyelni akkor meg hallod a fák sutogását az állatok figyelmeztetését. Minél több nyers növényt enni magába mert benne van
a földanya hangja üzenetei útmutatásai. A fény mindenkiben ott van növényben,állatban,emberben amikor megszületik beleültetik minden életformába.
A földanya szépsége és szeretete felfoghatatlan számotokra de az univerzum lakók számára csodás életforma és változások már történek ezekben a pillanatokban, és mégis fognak történi a földanya készrá újra megszületni egy magasabb szinten bárhogyan is gondoljátok, ha figyeltek rá könnyed gyönyörű világ fog tárolni életek. Ez mindig a ti választásotok.

Milyen változások lesznek?
Lassan de változni fognak a lakhelyeitek éghajlata, mágneses mezők fognak eltérni, víz általános telitetsége változik , energirezgesek DNS ezek is változni fog lassan de biztosan új ember fog kialakulni stb.

Fényt és szeretet küldünk minden olvasónak szépség kísérje ma az utazókat.

www.szeretetszigete.hu

Anita jósnő

Az ezoterikus blogomban teszem közzé a napi történéseimet, az érdekes történeteimet, és minden más témát ami téged is érdekelhet egy jósnő napi életében!

User

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: szeretetszigete [kukac] gmail.com

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat