Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo

Mai üzenet:


Értékelés:
(0 szavazat)

Sokan jöttök hozám és mondjátok: 

-miért engem ver a sors                                    - miért pont én vagyok ilyen szerencsétlen                             - miért sikerül másnak és nekem nem

A sors nem csapás vagy rossz hanem feladatok sorozata amit itt MOST tudunk kiegyenlíteni, megérteni, feloldani és megvalósítani a fejlődés útján. Mindenki jött valamilyen tervel ebbe az Isteni lét síkba, nincs kivétel.                                   Mindenkinek vannak jó és rossz tettei, az a kivétel, hogyan tudjátok MEGOLDANI ès kifejezni magatok.

Sohasem rosszkor rossz helyre jöttetek ezek mindig a TI tanuló leckétek a saját fejlődésetekhez. Ha megtörtént valami amiben döntöttek akkor az a tanuláshoz, tapasztalat hoz a változáshoz való jogotok.                                     Amit kaphatatok a legmagasabb felső Isteni szeretetből. Kívülről nézve teljesen lenyűgöző látni a döntés jogotok által a tapasztalat kavalkádjaitokat és,hogy milyen energiákhoz kapcsolodtok.

Minden gondolatnak végtelen kimenetele lehet hihetetlen szép ez a megnyilvánulás folyamatában. TI vagytok az egyik legszerencsésebb kiválasztotjai az Isteni rendnek. A képességeitek szerint szárnyalhatnátok csak mérni kellene a változás útjára  lépni.

Ami nem könnyű mert a múlt és a régi szokások gondolatok vissza tartanak. Tudjuk nem könnyű a lelketeknek hívnak vissza a régi emlékek , biztonságosak és az abból tanult szeretet nyerések könnyű megszerzése tart a múltban.Féltek az újtól az ismertlentől , hogy képesek lesztek -e jobbá lenni.                                Ha képesek vagytok változtatni és akartok is segítünk a jóban lenni,de ez munkával, kitartással és elfogadással jár az ismeretlen felé.

Kivánd és kérd meg önmagad belső Isteni vagy magasabb rezgésű teremtő energiád az újba lépéshez és hagyd, hogy a csodák, meglepetések érkezzenek az életedbe.

Anita jósnő

Az ezoterikus blogomban teszem közzé a napi történéseimet, az érdekes történeteimet, és minden más témát ami téged is érdekelhet egy jósnő napi életében!

User

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: szeretetszigete [kukac] gmail.com

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat