Magyar Anita tisztán halló jósnő és energiagyógyító. Tel: +36-70/282-5773

user_mobilelogo

A fénycsatornás kezelés az új energiák adománya (az utóbbi húsz év változásai tették lehetővé, hogy használhassuk). A kezelés elindításakor, az energiák behívásakor egy energiatér keletkezik, amely összekapcsolja a használóját minden olyan hellyel, fényenergia forrással (Föld, Új Föld, más Bolygók, más Dimenziók, Kozmikus Szövedék, Teremtő Forrás, angyali, mesteri, gyógyító, teremtő rezgések stb.) ahonnan szüksége van energiákra, mindazokkal, amelyek a fizikai síkról jelenleg elérhetők.

Ebben az energiatérben az energiák, a behívott égi segítők, a gyógyító (vagy az illető – aki az öngyógyítást végzi) és a jelenlévők Felsőbb Énje együtt dolgoznak. Minden szükséges fényenergiát (sugarat, szimbólumot, kristályenergiát stb.) be lehet hívni ebbe a térbe, amely a teljes körű gyógyuláshoz, a szellemi fejlődéshez, önmagunk teljességének (mesteri, isteni minőségeinek) a visszaállításához, és kiárasztásához éppen kell (szélesebb, tágabb, nagyobb lehetőségeket ad, mint az eddigi módszerek).

Mindig egyedi energiaminőségek érkeznek, az egyén energetikai mintája, testi-lelki-szellemi állapota, szükségletei és a kérése szerint (az adott testrészre, szervre, csakrára, energetikai testre, sejtre, DNS-rétegre stb.) az épp akkor szükséges energia mennyiség, és minőség jön le, (amelyek az illető Isteni Énje szerint - az adott pillanatban a legoptimálisabbak.

Az energia képes feloldani a különböző testeinkben tárolt érzelmi sérüléseket, blokkokat, korlátozó mintákat, és megtisztítani azoktól, aktiválni a belső gyógyító erőket, felszínre hozni a sejtemlékezetünkben tárolt információkat, s ezzel a régmúltban használt tudásunkat, készségeinket, képességeinket újra beindítani, vagy megerősíteni.

(Diósy Katalin nyomán: www.mesterlet.hu)

User

Elérhetőségem

Név: Magyar Anita

E-mail: anitamagyar [kukac] yahoo.ca

Tel: 70/282-5773

Elérhető: Szeged - Békéscsaba: hétfőtől vasárnapig

        Budapest: kedd, csütörtök, szombat

Kapcsolat